جهت سفارش محصول تماس حاصل فرمایید
قیمت فروش گیربکس صنعتی کاهنده ، شافت مستقیم حلزونی ، کتابی جهت استعلام مشخصات pdf و قیمت گیربکس صنعتی تماس حاصل فرمایید.
بروز شده در تیر 24, 1403
گیربکس صنعتی یکی از تجهیزات مهم و سنگین در صنعت است. این سیستم با استفاده از چرخدنده های متعدد قدرت قابلیت تحمل فشار، انتقال نیرو و گشتاور بسیار زیادی را دارد. این مدل از گیربکسها در صنعت هایی به کار می رود که گشتاور بسیار زیاد (مانند صنعت فولاد یا ذوب آهن) و تحمل بار شعاعی و محوری در لحظه نیاز است.
به عبارت دیگر گیربکس صنعتی، به گیربکسهایی گفته می شود که در تولیدات صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. انواع مختلفی از گیربکسهای صنعتی برای صنایع مختلف وجود دارد. مانند ماشین آلات، ماشین آلات، متالورژی، سیمان، انرژی هسته ای و سایر صنایع. این گیربکسها را اغلب گیربکس کاهنده نیز می نامند. که انواع مختلفی از این تجهیز وجود دارد.
نقش الکتروموتور ها در صنایع مختلف حتی در مصارف خانگی بسیار پر رنگ می باشد. موتور های الکتریکی سرعت یکنواخت و چرخش پایین و گاها بالایی دارند. از این رو می تواند در بسیاری از موارد نیازهای مصرف کنندگان را بر طرف نماید. ولی در بعضی از کاربردها، ممکن است قدرت بالاتر و سرعت چرخش کمتری مورد نیاز باشد. در این شرایط نمی توان از الکتروموتورهای الکتریکی عادی استفاده نمود و باید قدرت و سرعت گردش آنها را به نحوی بسته به کاربری خودمان تعقییر داد. یکی از بهترین روش ها برای افزایش قدرت و کم کردن سرعت چرخش الکتروموتورها، بهره وری از گیربکس صنعتی می باشد.
فروش انواع گیربکس های صنعتی در تهران و سایر شهرستانها با بهترین قیمت. جهت خرید، مشاوره و اطلاع از اخرین قیمت گیربکس های صنعتی با مشاورین ما در گروه بازرگانی صنعت کار در تماس باشید.
جهت بازدید از لیست انواع گیربکس ها، مدل و برندهای آن کلیک فرمایید. این مجموعه تمامی این تجهیزات را در بهترین برندها موجود و در سراسر کشور با بهترین قیمت عرضه خواهد کرد.
گیربکس صنعتی انواع مختلفی جهت استفاده در صنایع مختلف دارد. این گیربکسها براساس فاکتورهای مختلفی تقسیم بندی می شوند. مهمترین تقسیمبندی این تجهیزات عبارتند از:
انواع گیربکسها با توجه به نسبت تبدیل و میزان گشتاور
انواع گیربکس بر اساس چرخ دنده
گیربکسها بر اساس عملکرد
گیربکس صنعتی کاهنده با توجه به نوع نام گذاریشان، سرعت دور الکتروموتور را کم کرده و گشتاور خروجی را زیاد میکند. به بیان ساده تر نسبت کاهش دور و افزایش گشتاور در این تجهیز به صورت معکوس است. یعنی هرچه قدر سرعت دور الکتروموتور کاهش پیدا کند، میزان گشتاور آن افزایش پیدا می کند. گیربکس های هلیکال، آویز و کرانویل از نوع کاهنده می باشند.
گیربکس صنعتی افزاینده عملکردی کاملا بر عکس گیربکسهای کاهنده دارند و در صنایع بزرگی همچون صنایع پالایشگاهی که به سرعت دور الکتروموتور بالاتری نیاز است، مورد بهره برداری قرار میگیرند. گیربکس خورشیدی از این نوع می باشد.
نوع دیگر از گیربکس صنعتی حلزونی می باشد. این نوع از گیربکسها در سیستم هایی همچون بالابر و آسانسورها، دمنده ها، تجهیزات انتقال مواد کوچک، نوار نقاله ها مورد استفاده قرار می گیرد. گیربکس حلزونی در مدل های پایه دار، فلنج دار و هالو شافت با بدنه چدنی آلومنیومی و قابل عرضه می باشد.
نوع دیگر از گیربکسهای صنعتی گیربکس هلیکال یا شافت مستقیم می باشد. گیربکس های هلیکال یا شافت مستقیم با کم کردن میزان سرعت دورهای الکتروموتور، گشتاور خروجی را افزایش می دهد. از این گیربکس در کارهای سنگینی مانند بالابر ساختمان، معدن استفاده می شود.
گیربکس خورشیدی یکی دیگر از انواع گیربکس صنعتی بوده که در دو نوع کاهنده و افزاینده مورد استفاده قرار می گیرد. چرخ دنده های این گیربکس با قرار گیری منحصر به فردی درون این گیربکس قرار گرفته اند و نسبت های سرعت و گشتاور خاصی را ارائه می دهند. این گیربکس ها در مدل های پایه دار و فلنج دار تولید و قابل عرضه می باشند.
گیربکس های صنعتی از اجزا و قطعات مختلفی تشکیل شده اند. قطعاتی نظیر آب بندها(سیل مکانیکی)، چرخ دندها، پوسته، محور ورودی و خروجی، بلبرینگ، یاتاقان و سیستم چرخش روغن. مهمترین این اجزاء به شرح زیر می باشد که به آنها خواهیم پرداخت.
یکی از اجزای مهم در اکثر گیربکس های صنعتی بلبرینگ می باشد. بلبرینگ ها در هر دو طرف ورودی و خروجی گیربکس ها قرار می گیرند و موجب انتقال هر چه بهتر نیروها می شوند.
شافت یا محورهای ورودی و خروجی یکی دیگر از اجزاء و قطعات داخل گیربکس صنعتی است. شافت های ورودی گیربکس امکان انتقال نیرو و توان را به چرخ دنده ها می دهند. این نیرو و توان از چرخ دنده ها به سمت شافت خروجی انتقال می یابد.
کاسه نمد ها از جمله قطعات داخلی گیربکس صنعتی است که وظیفه حفاظت از گیربکس در برابر عوامل خارجی مانند گرد و خاک و رطوبت را دارند. این کاسه نمدها متناسب با مدل گیربکس و شرایط محیطی در جنس های مختلفی قابل نصب می باشند.
پوسته و بدنه بیرونی گیربکس صنعتی اکثرا به گونه ای طراحی می شوند که در برابر ضربات و ارتعاشات مقاومت بالایی نشان دهند. این تجهیزات بسته به کاربری آنها معمولا از جنس چدن یا آلومنیوم است. تمامی تجهیزات داخلی گیربکسها در درون پوسته گیربکس قرار دارند.
مهمترین و اثر گذارترین قطعات داخلی گیربکس های صنعتی چرخ دنده ها است. چرخ دنده های گوناگونی قابلیت اتصال بر روی گیربکس ها را دارند. دندانه های چرخ دنده می تواند در دو مدل مستقیم یا مارپیچ قرار بگیرد.
کارخانجات متعددی در دنیا و همچنین در کشور خودمان هستند که گیربکس صنعتی در آنها تولید می شوند. در اینجا به تعدای از آنها که بسیار معروف و معتبر می باشند خواهیم پرداخت. لازم به ذکر است که برند های معروفی شده در گروه بازرگانی صنعت کار موجود و انواع آن قابل ارایه در سراسر کشور می باشد. این برند ها شامل موارد زیر می باشد.
تمامی این برندها در تیپ های مختلف قابل عرضه در گروه بازرگانی صنعت می باشد. شما می توانید با متخصصین ما تماس گرفته تا از مشاوره فنی ما قبل از خرید گیربکس بهرمند شوید.
موارد مهمی در انتخاب و خرید گیربکس های صنعتی وجود دارند که عبارتند از گشتاور و یا توان مورد نیاز، نسبت تبدیل مناسب و بار محوری و شعاعی روی شفت خروجی. علاوه بر این موارد، طریقه نصب و اتصالات، ابعاد و جانمایی، ساعات کاری در طول روز و غیره، عوامل دیگری هستند که در انتخاب این تجهیز و خرید آنها می توانند دارای اهمیت باشند.
گیربکس های صنعتی در قسمتهای ورودی و خروجی دارای شفت بوده و جهت اتصال به موتور و تجهیز باید روی شاسی نصب شوند. هنگام اتصال این تجهیر باید به الاین بودن گیربکس توجه نمود، به طوری که در این تجهیزات برای نصب پولی و تسمه و یا چرخ و زنجیر و یا کوپلینگ باید محورهای شفت کاملا موازی هم و با فاصله مناسب قرار بگیرند، همچنین بعد از اتصال باید ویسکوزیته (غلظت) و میزان روغن گیربکس بررسی شده شده و دمای آن در هنگام کار کنترل شود. در فهرست زیر به موارد دیگری جهت نصب این گیربکسها می پردازیم.
موتور گیربکس به عبارتی ترکیب شده از الکتروموتور و گیربکس می باشد. گیربکس، در الکتروموتور گیربکس باعث تغییر دور و گشتاور موتور، افزایش قدرت چرخش و کاهش سرعت آنرا انجام می دهد. هر چقدر نرخ کاهش سرعت در گیربکس زیاد شود، قدرت آن هم بالاتر خواهد رفت. در اصل بین سرعت چرخش الکتروموتور و قدرت آن رابطه معکوس وجود دارد. برای سفارش موتور گیربکس با کارشناسان ما در گروه بازرگانی صنعتکار در تماس باشید.
جهت انتخاب صحیح و درست موتور گیربکس باید به چند نکته توجه کنیم که فهرست زیر به آنها می پردازیم.
قیمت گیربکس صنعتی با توجه به نوع برند، گشتاور آنها و کوچک و بزرگ بودن آن متغیر می باشد. پیشهاد می شود برای گرفتن مشاوره جهت خرید این تجهیز و اطلاع از قیمت آن با متخصصین ما در گروه بازرگانی صنعت کار در تماس باشید.
برای محاسبه نسبت تبدیل گیربکس صنعتی می توانیم از دو فرمول متفاوت استفاده کنیم. راه حل اول برای محاسبه از سرعت ورودی و خروجی و در راه حل دوم از تقسیم تعداد دندونه های چرخ دنده محرک و چرخ دنده های ثانویه (چرخ دنده هایی که قدرت به واسطه چرخ دنده محرک به آن ها منتقل می شود) استفاده می شود. در فرمول زیر:
محاسبه گشتاور گیربکس صنعتی برخلاف محاسبه نسبت تبدیل، بستگی به ویژگی ها و مشخصات سایر تجهیزات متصل شده به آن دارد. به عنوان مثال اگر دور خروجی یک الکتروموتور بر حسب دور بر دقیقه و توان آن بر حسب کیلووات مشخص شده باشد، می توان گشتاور خروجی آن را بر حسب نیوتن متر به دست آورد. برای این کار باید ابتدا نسبت زیر را محاسبه کنید:
توان موتور (بر حسب کیلووات) × 9550
حال برای محاسبه گشتاور خروجی گیربکس صنعتی بر حسب نیوتن متر باید عدد به دست آمده از نسبت بالا را بر دور خروجی این تجهیز بر حسب دور بر دقیقه تقسیم کنیم.
گیربکس صنعتی چیست؟
گیربکس صنعتی از تجهیزاتی می باشد جهت انتقال و افزایش قدرت از طریق کاهش یا افزایش نیروی گشتاور الکتروموتور د صنایع مختلف.
خرید گیربکس صنعتی دسته دوم و استوک مقرون به صرفه می باشد؟
از لحاظ قیمت خرید گیربکس صنعتی دسته دوم استوک شاید مقرون به صرفه باشد ولی از نظر فنی خرید دسته دوم این محصول معایبی دارد. از عمده ترین معایب آن می توان به نبود قطعات یدکی آن اشاره کرد زیرا گیربکس های دسته دوم به دلیل کارکرد زیاد آن احتمال خرابی قطعات در گیربکس بسیار بالا می باشد. لازم به ذکر است که مدل استوک این تجهیز اکثرا کار نکرده هستند و قیمت مناسبی برای خرید دارند.
انواع گیربکسهای صنعتی کدامند؟
انواع گیربکس صنعتی عبارتند از حلزونی یا نود درجه، شافت مستقیم یا هلیکال، خورشیدی، آویز، کرانویل که همگی این مدل د صنایع مختلف کارایی بسیار بالایی دارند
کاربرد گیربکس صنعتی؟
گبربکس صنعتی در صنایع مختلف کاربرد فراوانی دارد. تقریبا اکثر کارخانجات صنعتی از این تجهیز استفاده می کنند. این گیربکس ها در صنایعی همچون بالابرها و آسانسورها، پتروشیمی و سنگ تراشی، نوار نقاله ها و غیره استفاده می شود.
گیربکس کاهنده چیست؟
گیربکس صنعتی کاهنده که در مواردی به آنها گیربکسهای کاهنده سرعت یا کاهنده دور نیز گفته می شود، همانطور که از اسم آن ها مشخص است، برای کمتر کردن سرعت خروجی موتور، مورد استفاده بهره برداری قرار می گیرند. هدف مشخص گیربکس کاهنده، تغییر دادن سرعت و افزایش نیرو است.
کاربردهای گیربکس های کاهنده کدامند؟
گیربکس صنعتی کاهنده کاربردهای فراوانی در صنعتها و صنایع مختلفی دارند و در اکثر صنایع و کارخانجات از این تجهیز استفاده می شود. از موارد کاربرد این تجهیز می توان به استفاده در صنایع خوردو سازی، بالابرها، معادن، صنعت نفت و گاز، صنایع پتروشیمی اشاره کرد.
باعث افتخاره که مارا در شبکه های اجتماعی دنبال می کنید.
برای مشاوره انتخاب نوع محصول مورد نظر و قیمت آن با کارشناسان گروه صنعت کار تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صنعت کار است
خیلی خیلی ممنونم آقا از اطلاعات تون
خواهش میکنم باعث افتخاره
سلام وقت بخیر
من گیربکس صنعتی آویز میخواستم یه سری مشخصات دارم براش کجا بفرستم براتون فایل پی دی افه.
سلام وقت بخیر
تلفن پیام رسانی داخلی هست تو وب سایت میتونین از اون طریق یا به ایمیل بفرستین