جهت سفارش محصول تماس حاصل فرمایید
چیلر چیست؟ آشنایی با عنواع آن نظیر بیمارستان، خانگی و سوخت مورد نظر همچنین گرمایشی و سرمایشی. برآورد قیمت چیلر.
چیلر یکی از محبوب ترین ها در انواع تهویه می باشد. یکی از چالش هایی که امروزه در اکثر ساختمان ها و مراکز تجاری با آن سروکار دارند سیستم تهویه آن می باشد. با آمدن فصل تابستان و شروع فصل گرما یکی از سیستم هایی که بتواند تهویه مطبوع برای ساختمان های بزرگ و همچنین واحد های تجاری داشته باشد چیلر است. به عبارتی این دستگاه با تولید کردن آب خنک و ارسال آن به سمت دیگر تجهیزات تهویه مانند فن کویل و یا هوا ساز در ساختمان ها و مراکز تجاری تولید هوای خنک می کند.
در ادامه این مطلب جهت آشنایی با انواع چیلر نوع سوخت و مکان هایی که بیشتر در آن استفاده می شود را با هم بررسی خواهیم کرد.
انواع چیلر را می توان به سه دسته : کمپرسوری یا تراکمی، جذبی و سانتریفیوژی تقسیم کرد. همچنین نوع دیگر این تقسیم بندی عبارتند از چیلر آب خنک، هوا خنک و تبخیری. برای بررسی و مقایسه انواع این سیستم در ادامه مطلب با ما همراه باشد.
اکثرا بر این باورن که از چیلر به عنوان وسیله سرمایشی استفاده می شود اما این دستگاه نه تنها خنک کننده نمی باشد بلکه برای برای مصارف گرمایشی هم به کار می رود. بنابراین تمام امکاناتی که این سیستم برای سرمایشی دارد شامل حال گرمایشی نیز می شود.
چیلر هایی که برای ساختتمان ها استفاده می شود با استفاده از سیکل تبرید تراکمی یا همان جذبی می تواند سرما را در محیط انتشار دهد. این وسیله برای واحد های مسکونی بسیار کاربردی و ایده آل می باشد. که نسبت به سایر تهویه ها نظیر کولرهای آبی خنک کننده بهتری دارد. برای انتخاب این وسیله برای ساختمان با توجه به مدل های مختلفی که در بازار وجود دارند کار ساده ای نمی باشد. اما هنگامی که که با انواع مدل، مزایا و معایب آن آشنا شوید به راحتی می توانید گزینه مناسب خود را انتخاب کنید.
معمولا سوخت مصرفی چیلر از گاز طبیعی یا گازوییل تامین می شود اما در چیلرهای جذبی علاوه بر مصرف سوخت گازوییل یا گاز به برق هم برای تولید سرما نیاز دارد. به طور کلی در نوع جذبی این سیستم مصرف سوخت بالا و مصرف برق پایین می باشد. پس نتیجه میگیریم در شهرهایی که رطوبت بالایی دارد نمی توان از این سیستم استفاده کرد.
معمولا برای اسید شویی چیلر از دیسکلر استفاده می شود در مواقعی هم از اسید هیدروکلریدریک و اسیدسولفامیک استفاده خواهد شد. در اسیدشویی این سیستم مهم است که غلظت هرکدام از این محلول ها هنگام خرید و نکات ایمنی هنگام مصرف رعایت شود. نحوه انجام اسید شویی به این ترتیب بوده که ابتدا دو طرف کندانسور باز شده و رسوبات با وسیله ای مناسب از آن خارج می شود.
سپس اسید شویی اصلی شروع می شود. در این مرحله شیرفلکه های ورودی و خروجی سیستم بسته شده تا فقط محلول اسید درون آب به گردش درآید. بخش ورودی به مخزن یا بشکه اسید متصل شده و این مخلوط آب و اسید درون چیلر به وسیله پمپ اسید پمپاژ درمی شود.
قیمت چیلر نسبت به نوع سیستم و قدرت آن و همچنین نوع کمپرسور متغیر می باشد. شما می توانید قیمت دقیق این سیستم را از سایت ها و فروشگاه های معتبر درخواست کنید.
باعث افتخاره که مارا در شبکه های اجتماعی دنبال می کنید
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صنعت کار است